Araştırı: Cavlamak üzere bildirme mebzul ülkeler

81 ülkenin incelendiği araştırmada ne ülkelerin keyif sisteminin hastaların yaşamlarının akıbet günlerinde fiziki ve zihnî refahını hangi ölçüde sağlayabildiğine odaklanıldı. Sadece 6 talih geçer not alırken, 21 mevki sınıfta kaldı. Journal of Pain and Symptom Management adlı hakemli ilmî dergide yayımlanan araştırmanın başyazarı Eric Finkelstein şöyle konuştu: “Sosyete, yurttaşların ne büyüklüğünde ongun koşullarda öldüğü konusunda da yargılanmalıdır.”

“Hem mütekâmil hem dahi gelişmekte olan ülkelerde birçok koca çokça üzücü bir şekilde ölüyor” diyen Finkelstein, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçtikleri yerde değil, koca onuruna karşıt ve cellat benzeri ortamda, hastalıklarına dair mecbur benzeri bilgiyle, birikimlerinin çoğunu harcadıktan sonraları ve çoğu ant tedavi sürecinden pişmanlık duyarak ölüyorlar. Bunlar çok makro şeyler.”

Finkelstein ve meslektaşları, 81 ülkede etkin 1200’den fazla bakıcıyla soruşturma yaptı. Bunun yanında 181 bulaşan hizmet uzmanından ülkelerinin keyif sistemlerini değerlendirmeleri istendi. Çalışmada en faziletkâr puanı Bir Kraliyet alırken, onu İrlanda, Tayvan, Avustralya, Güney Kore ve Kosta Rika izledi. Türkiye’nin dahil edilmediği listede Paraguay nihai oldu. kullanılan alamayan özge ülkeler arasında Lübnan, Brezilya, Senegal, Haiti, Portekiz, Arjantin, Ukrayna, Çekya ve Irak kabil ülkeler yer aldı.

Norveç, İsveç, İsviçre, Finlandiya ve Fransa üzere gelişmişlik seviyesi yüksek ülkeler ise B notu alarak 7. ila 28. olan ülkelerin bulunduğu “ikinci seviye”birlikte yer bulabildi. MEMLUK ise 81 talih arasında 43. tam vadi alarak C notu aldı. BENDE’ye Kolombiya, Myanmar, Meksika, İsrail ve Nijerya gibi ülkeler zevcelik etti. D notu sunulan ülkeler beyninde ise Venezuela, Çin, Moldova, Kenya, Rusya, Hindistan ve Yunanistan üzere ülkeler hücre çarptı.

Finkelstein, 43. tam saha kayran KÖLE’yi örnek vererek, gâh mütekâmil ülkelerde kaynakların dağıtımına dikkat çekti. Uzmana göre ÇAKER’dahi kaynaklar, aynı hastanın akıbet günlerinde kemaliafiyet ve yaşam kalitesini sağlamaya yönelik önlemlerden artım, alelumum yaşamı kovmak için sonuç çabalara yatırılıyor: “İnsanların elan detaylı yaşamasını keşfetmek amacıyla çok mülk harcıyoruz, ancak henüz dolgunca ölmesine dayanaklık etmek üzere yeterince servet harcamıyoruz.”

Bulguları yorumlayan arızi bakım uzmanı Richard Smith de, “Ihtimal de bu yetişkin araştırmadan çıkan ana serencam, dünyadaki çoğu insanın dağ bire bir şekilde öldüğüdür” ifadelerini kullandı: “Sağlam çoğu hiç otama gıyaben ve çoğu birlikte acıyı artıran ve çoğu antlaşma işe yaramayan tedavilerle ölüyor.”

Dünyanın varagelmek amacıyla genişlik pahalı şehirleri listesi

 

Dünyanın en sakıncasız şehirleri açıklandı

 

Share: